Благодарим ви, че сте закупило наш продукт. Вярваме, че информацията, съдържаща се в това ръководство, ще ви позволи да използвате продукта безопасно и с много радост и удовлетворение. Ако сте доволни от оборудването Fungoo, моля, оставете положителен коментар за магазина, от който сте го закупили. Вашето мнение е много ценно за нас.

Съхранение

След като получите вашата детска площадка, моля, отворете опаковката, махнете изцяло стреч фолиото, което предпазва палета. Пързалката и кашонът с аксесоарите трябва да се съхранява на закрито, сухо място (например гараж). Дървото е естествен материал, съдържа влага и се нуждае от вентилация. Високата температура и ниският въздушен поток може да причини появата на мухъл. За това дървеният материал трябва да се съхранява на открито или под навес на добре проветриво място. Не го дръжте покрит.

storage fungoo

Грижа

MAINTENANCE

За по-дълъг живот и по-приятен вид, на вашата площадка се препоръчва редновно поддръжка. Повторното лакиране подобрява външния вид и предпазва дървото от атмосферните влияния. Преди края на сезона е хубаво да се прегледа цялото съоръжение и при нужда да се ремонтира и коригира.

Планирайте първата грижа на дървения материал преди първата зима след монтажа. Препоръчваме да използвате само лак, който е подходящ за продукти предназначени за деца. За да сте сигурни, че сте избрали правилния, се консултирайте с професионалист в магазина, от който купувате лака. Можете да използвате прозрачен или да изберете цвят, който харесвате, но не забравяйте, че ще боядисвате цветно дърво, така че крайният резултат може да се различава от това, което очаквате. Ако искате да имате близък до оригиналния цвят, моля, вземете парче дърво от вашата детска площадка в магазина, където купувате лака, и го сравнете. Що се отнася до процеса на боядисване, моля, следвайте информацията върху опаковката на лака.

За повече информация относно поддръжката, моля, вижте раздела за предупреждения в ръководството на продукта.

 

 

Изхвърляне

Когато решите, че повече няма да използвате своята детска площадка, бъдете внимателни, докато разглобявате конструкцията. Разглобените компоненти трябва да бъдат сортирани и изхвърлени в съответствие с местните разпоредби. Пластмасовите елементи трябва да се изхвърлят в предназначените за пластмасови отпадъци контейнери, но имайте предвид, че лакираната/импрегнирана дървесина с винтове трябва да се изхвърлят на смесени отпадъци. Не се препоръчва изгаряне на дървените елементи от детската площадка.

Дървените елементи, които са в пакета за уплътнение при получаване могат да се третират като естествен материал, който може да бъде изгорен или изхвърлен като БИО отпадък. Опаковъчен материал – когато разопаковате вашата детска площадка, моля, поставете пластмасовия и металния опаковъчен материал в жълтия кош. Хартиените отпадъци отиват в синия контейнер. Частите от дървени опаковки като естествен материал могат да бъдат изгорени или изхвърлени в кафяв BIO контейнер.

ASSEMBLING fungoo

Сглобяване

Всички конфигурации са проектирани да се сглобяват лесно от 2-ма възрастни. Дървеният материал е нарязан до правилния размер. Има подробна инструкции за монтаж стъпка по стъпка. Можете да видите и нашия филм и направете процеса на сглобяване забавен.