Zahvaljujemo što ste kupili naš proizvod. Vjerujemo da će vam informacije sadržane u ovom priručniku omogućiti sigurnu upotrebu proizvoda s puno radosti i zadovoljstva. Ako ste zadovoljni Fungoo opremom, ostavite pozitivan komentar o trgovini u kojoj ste je kupili. Vaše mišljenje nam je od velike vrijednosti.

SKLADIŠTENJE

Nakon što zaprimite svoje igralište, otvorite paket, riješite se svih rastezljivih folija koje štite paletu. Tobogan i upute s dodacima treba čuvati unutra na suhom mjestu (na primjer u garaži). Drvo je prirodan materijal, sadrži vlagu i potrebno mu je prozračivanje. Visoka temperatura i nizak protok zraka mogu eventualno uzrokovati plijesan (površnu), pa se drveni paket mora skladištiti na otvorenom, pod krovom, na otvorenom i dobro prozračenom prostoru. Nemojte ga držati pokrivenog.

storage fungoo

ODRŽAVANJE

MAINTENANCE

Planirajte svoje prvo održavanje drva prije zime nakon sastavljanja te nakon toga redovno svake godine prije zime.. Možete koristiti samo boju ili lazuru koja je prikladna za proizvode za djecu, kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravanu boju obratite se stručnjaku u trgovini u kojoj istu kupujete. Slobodni ste koristiti prozirni premazili u boji te možete odabrati boju koja vam se sviđa, ali imajte na umu da ćete bojati drvo u boji pa se konačna boja može razlikovati od očekivane. Ako želite imati blisko podudaranje s originalnom bojom, odnesite komad drveta sa svog igrališta u trgovinu u kojoj kupujete boju i usporedite ga. Što se tiče postupka bojanja, molimo slijedite informacije na pakiranju.
Za više informacija o održavanju pogledajte odjeljak upozorenja u priručniku proizvoda.

ZBRINJAVANJE

Kada odlučite zbrinuti svoje igralište, budite oprezni pri rastavljanju konstrukcije. Rastavljene komponente moraju se odabrati i zbrinuti u skladu s lokalnim propisima. Plastične elemente treba odložiti u plastično smeće, ali imajte na umu da lakirano/impregnirano drvo s vijcima treba odložiti u miješani otpad. Nemojte spaljivati drvene elemente s igrališta.

Materijal za pakiranje – kada raspakirate svoje igralište, plastičnu i metalnu ambalažu stavite u žutu kantu. Papirni otpad ide u plavu kantu. Drveni dijelovi ambalaže kao prirodni materijal mogu se ili spaliti ili odložiti u smeđu BIO kantu.

ASSEMBLING fungoo

MONTAŽA

Sve penjalice dizajnirane su tako da ih lako sastavljaju 2 odrasle osobe. Dolazi s drvetom izrezanim na odgovarajuću veličinu, uputama za montažu korak po korak. Pogledajte naš film i učinite svoj proces sastavljanja zabavnim.